O nama

Ukratko o nama

DOBRODOŠLI U MB AUTO CENTAR

Mi smo firma koja se bavi uvozom i prodajom polovnih vozila iz zemalja Evropske unije. U ponudi imamo veliki izbor dobro očuvanih polovnih automobila. Nalazimo se u ulici Majora Zorana Radosavljevića 185, u Batajnici.

Sva polovna vozila iz naše ponude su kupljena kod fizičkih lica i lizing kompanija, sa poznatom servisnom istorijom, tačno pređenom kilometražom i izuzetnim stanjem vozila. Kod nas možete izvršiti i kupovinu vozila po porudžbini! Posetite nas i proverite da li imamo pravo vozilo za vas.

Naše usluge

Koliko vredi vaš automobil? Dobijte apsolutno najbolju vrednost za vaše vozilo. Čak se bavimo i svim papirima. Zakažite sastanak već danas!

Naši automobili se isporučuju potpuno registrovani sa svim ispunjenim zahtevima. Mi ćemo vam dostaviti vaš automobil gde god da se nalazite.

Kompletnu ponudu polovnih vozila možete pogledati svakog radnog dana od 08:00 do 18:00, kao i subotom, a nedeljom je skraćeno radno vreme do 15:00. Zakažite sastanak i posetite nas.

Dodatne pogodnosti

Nastojimo osigurati maksimalnu tačnost informacija i podataka, ali se u potpunosti odričemo bilo kakve odgovornosti za tačnost i/ili potpunost svih informacija/opreme. Moguće su različitosti stvarnog proizvoda i opisanog na ovim stranicama. U nastavku je kraći pregled pogodnosti:

  • Mogućnost finansiranja putem lizinga ili kredita
  • Servisna knjiga
  • Garancija na poreklo
  • Garancija na kilometražu
  • Vozilo provereno i pregledano u našem sevisu